PVC logi

Drukāt
Banner 1050x80

Sichmann, SIA

Dobeles šoseja 42, Jelgava LV-3007
Koka kapitelis, metāla kapitelis, PVC kapitelis, loga kapitelis, vertikālais loga kapitelis, logu dekors

Siltuma Fabrika, SIA

Vidzemes šoseja 22-2.st., Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
PVC . PVC logi . PVC durvis. Logi un durvis. Pvc logi un durvis. PVC logi un durvis Limbaži., PVC Cēsis. PVC logi Cēsis. PVC durvis Cēsis. Logi un durvis Cēsis. PVC logi un durvis Cēsis.

Sindeks Būve,SIA

Latgales 116, Rīga LV-1003
PVC logi , PVC durvis, durvju uzstādīšana, logu uzstādīšana, PVC slokšņu durvis, PVC slokšņu aizkari., Durvis logi Maskavas forštate, Mīkstais stikls Maskavas forštate, PVC slokšņu aizkari Maskavas forštate

Sparks A, SIA

Krustpils 17 k-1, Rīga, LV-1073
nosūcēji, putekļu nosūcējs, puteklu sucejs, putekļu sūcējs, puteklumaisi, putekļusūcējs, putu pistoles, pVC
1

Stamars Iekšdurvju-ārdurvju tirdzniecības noliktava

Pakalniešu 7, Rīga LV-1024
konsultācijas Rīgā, konsultācijas Latvijā, viss durvīm, durvju pasaule, durvju centrs, durvjucentrs logi , cena, koka durvis, metāla ārdurvis, plastikāta FINIERĒTAS, finierētas, laminētas, Eco finierējums ar pvc
  • 1 Durvis, logi

Stamars, SIA

Pakalniešu 7, Rīga LV-1024
santehnikas caurules, polipropilēna caurules, plastmasas caurules, daudzslāņu caurules, PE caurules, PVC , caurule, PP caurules, PPR caurule, PVC -CPVC, PP, caurules apkurei, apkures caurules, plastmasas caurules

Stiklinieku darbnīca

Purva 3, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
PVC , plastmasas, koka, AP, alumīnija, logi , durvis, vitrīnas. Bīdāmās durvju un logu sistēmas.

TAMIAR, SIA

Lubānas 8-72, Rīga LV-1019
Durvis logi Dizains un interjers; priekšmeti un pakalpojumi., Metāla durvis, metāla durvju uzstādīšana, PVC durvis, MDF durvis, Iekšdurvis, ārdurvis.

TBM-Maiga, SIA

Voldemāra Baloža 13A, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
PVC logi , alumīnija logi , plastmasas logi , koka logi Valmierā, Vidzemē. Durvis logi Valmiera., Logi , durvis, PVC logi , durvis, alumīnija sistēmas, garāžu vārti, sekciju vārti, plastikāta, plastmasas

TEDS Logi, filiāle

Atbrīvošanas aleja 104, Rēzekne LV-4601
Apraksts:

SIA Teds logi, durvis, vārti, žalūzijas, jumti, dūmvadi, apkure, metālaun tenta garāžas, aromadifuzori, siltumnīcas, katli, kazani un citas preces mājai un dāŗzam, kā arī piedāvājam to montāžu, piegādi un ar tiem saistītos darbus. Mūsu piedāvājumā ir PVC durvis, pvc logi, alumīnija durvis, alumīnija logi, visu veidu žalūzijas, moskītu tīkli, iekšdurvis, finierētas iekšdurvis, ekofinierētas iekšdurvis, laminētas iekšdurvis, ārdurvis dzīvokļiem, ārdurvis mājai, metāla durvis, garāžu vārti, teritoriju vārti, jumtu segumi, jumta papildelementi, ūdens noteksistēmas, skārdnieku darbi, skārda izstrādājumi, metāla garāžas un nojumes, tenta garāžas un nojumes, pirts logi, pirts durvis, apkures katli, apkures krāsnis, pirts krāsnis, pirts elektriskās krāsnis, dūmvadi.SIA "TEDS" nodarbojas arī ar dārza piederumu tirdzniecību, polikarbonātasiltumnīcas, lapenes, dārza duškabīnes, polikarbonāts, dārza mēbeles, dārza inventārs, čuguna trauki, čuguna pannas, čuguna katli, kazani, kazana krāsnis. Mūsu piedāvājumā ir arī aroma gaisa mitrinātāji, difuzori, aroma eļļas, pomanderis automašīnai un citas preces mājai un preces dārzam.

TEDS Logi, filiāle

Daugavpils LV-5401
Apraksts:

SIA "Teds logi" - durvis, vārti, žalūzijas, jumti, dūmvadi, apkure, metāla un tenta garāžas, aroma difuzori, siltumnīcas, katli, kazani un citas preces mājai un dārzam, kā arī piedāvājam to montāžu, piegādi un ar tiem saistītos darbus. Mūsu piedāvājumā ir PVC durvis, PVC logi, alumīnija durvis, alumīnija logi, visu veidu žalūzijas, moskītu tīkli, iekšdurvis, finierētas iekšdurvis, ekofinierētas iekšdurvis, laminētas iekšdurvis, ārdurvis dzīvokļiem, ārdurvis mājai, metāla durvis, garāžu vārti, teritoriju vārti, jumtu segumi, jumta papildelementi, ūdens noteksistēmas, skārdnieku darbi, skārda izstrādājumi, metāla garāžas un nojumes, tenta garāžas un nojumes, pirts logi, pirts durvis, apkures katli, apkures krāsnis, pirts krāsnis, pirts elektriskās krāsnis, dūmvadi.

SIA "TEDS" nodarbojas arī ar dārza piederumu tirdzniecību. Polikarbonāta siltumnīcas, lapenes, dārza duškabīnes, polikarbonāts, dārza mēbeles, dārza inventārs, čuguna trauki, čuguna pannas, čuguna katli, kazani, kazana krāsnis. Mūsu piedāvājumā ir arī aroma gaisa mitrinātāji, difuzori, aroma eļļas, pomanderis automašīnai un citas preces mājai un preces dārzam.

TEDS, SIA

Atbrīvošanas aleja 104, Rēzekne LV-4601
Apraksts:

SIA Teds logi, durvis, vārti, žalūzijas, jumti, dūmvadi, apkure, metāla un tenta garāžas, aromadifuzori, siltumnīcas, katli, kazani un citas preces mājai un dārzam, kā arī piedāvājam to montāžu, piegādi un ar tiem saistītos darbus. Mūsu piedāvājumā ir PVC durvis, pvc logi, alumīnija durvis, alumīnija logi, visu veidu žalūzijas, moskītu tīkli, iekšdurvis, finierētas iekšdurvis, ekofinierētas iekšdurvis, laminētas iekšdurvis, ārdurvis dzīvokļiem, ārdurvis mājai, metāla durvis, garāžu vārti, teritoriju vārti, jumtu segumi, jumta papildelementi, ūdens noteksistēmas, skārdnieku darbi, skārda izstrādājumi, metāla garāžas un nojumes, tenta garāžas un nojumes, pirts logi, pirts durvis, apkures katli, apkures krāsnis, pirts krāsnis, pirts elektriskās krāsnis, dūmvadi. SIA "TEDS" nodarbojas arī ar dārza piederumu tirdzniecību, polikarbonāta siltumnīcas, lapenes, dārza duškabīnes, polikarbonāts, dārza mēbeles, dārza inventārs, čuguna trauki, čuguna pannas, čuguna katli, kazani, kazana krāsnis. Mūsu piedāvājumā ir arī aroma gaisa mitrinātāji, difuzori, aroma eļļas, pomanderis automašīnai un citas preces mājai un preces dārzam.

TEDS, SIA, filiāle

Pasta 21, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5201
  PVC logi Rēzeknē, PVC logi Daugavpilī, PVC logi Jēkabpilī, PVC .,   logi Ludzā, PVC logi Balvos, PVC logi Madonā, PVC logi Krāslavā, PVC logi Preiļos, PVC logi Līvānos

TOODE SIA, tērauda jumtu ražotne, noliktava, veikals

Turpinām strādāt klātienē!
"Gailenes", Krustkalni, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov., LV-2111
Produkti:: ✓ Jumtu un sienu profili ✓ Konstruktīvie profili ✓ Taisnais skārds ✓ Lietus ūdens noteksistēmas ✓ Papildelementi ✓ Dūmvadi ✓ Jumta logi ✓ Jumta plēves ✓ Jumta tilti ✓ Jumta un fasādes kāpnes ✓ Skārdnieku instrumenti ✓ Skrūves ✓ Sniega barjeras ✓ Ventilācijas izvadi

Tehnisko materiālu sagāde, SIA

Rāmuļu 23, Rīga LV-1005
Apraksts: Rezerves daļu ražošanas uzņēmums Latvijā. Plastmasas griešana, zāģēšana. Augstas precizitātes CNC virpošana un frēzēšana. Cinkošana, oksidēšana. Slīpēšana, pulēšana. Lentzāģēšana. Metināšana TIG, MIG, MAG. Melnie metāli, nerūsējošais tērauds, alumīnijs. CAM CAD 2D un 3D projektēšana. Blīvju un blīvējuma izgatavošana no gumijas, parafīna, grafīta, PTFE, plastmasas, auduma, filtra materiāla, termokartona, vermikulīta, keramiskas šķiedru plātnes, papīra, kartona, tehniskā filca. Materiālu griešana ar ploteri. Lāzergriešana un gravēšana. Eksports Krievija, Baltkrievija, Ukraina, Eiropa.

Tehniķis 96, SIA, Durvis, Logi, Daugavpils

Turpinām strādāt klātienē!
Cietokšņa 8-1a, Daugavpils LV-5401
Apraksts: Strādājam no 1996. gada, Sadarbojamies ar ES valstīm. Strādājam visā Latgalē. Sadarbojamies ar Krieviju, Ukrainu, Ķīnu.

Tehnodizains, SIA

Ulbroka, Radiostacijas 17, Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2130
Mūsu produkcija:: ✓ LUMON bezrāmja balkonu un terašu iestiklojums; ✓ Alumīnija konstrukciju izgatavošana; ✓ Dormakaba pārstāvniecība; ✓ Entrematic-Ditec automātika vārtiem; ✓ Durvju automātika; ✓ Stikla margas; ✓ Stikla dušas kabīnes, furnitūra, blīvējumi; ✓ Furnitūra stikla durvīm.

Teikas Logi, SIA

Brīvības gatve 348, Rīga, LV-1006
Plastmasas, plastikāta, PVC logi un durvis. Aluplast, GELAN, VEKA., Plastmasas logi Teikā, plastikāta logi , durvis Teikā.

Telpa deko, veikals

Flotes 16, Liepāja, LV-3405
Apraksts:

Būvmateriālu veikals "Telpa Deko" darbojas jau vairāk nekā 10 gadus, kuru laikā ir iegūta stabila vieta tirgū, pastāvīgs klientu loks. Veikalā ir iespējams iegādāties ne tikai materiālus remontam un būvniecībai, bet arī mājokļa iekārtošanai nepieciešamās preces un mājsaimniecības preces.

Plašā toņu gammā pieejami jaunākās tehnoloģijas PVC (polivinilhlorīoda / plastikāta) vairākkameru logi. Stabilitātei un izturībai tiek izmantots tērauda stiegrojums. Palielinātais kameru skaits profila iekšienē samazina siltuma un skaņas pārnesi. PVC logus raksturo to viegla kopšana. Cīņai ar karstumu vasarās tiek piedāvāts īpaši izstrādāts stikla pārklājums. Drošībai tiek izmantota papildus furnitūra. Iespējams pasūtīt individualizētus logu profilu un formas risinājumus.